Yksi palkki siltanosturi

Tuotetiedot

Yksi palkki siltanosturi

Lyhyt esittely

Yhdellä puomin nosturin on nostolaitetta, joka toteutetaan workshop-, varasto-ja material-kentälle. Koska molemmissa päissä sijaitsevat pitkä sementti sarake tai metalli kiinnike, sillan muoto on kuin silta. Yhden hengen palkki siltanosturi annetun molemmin puolin kohonnut rautateiden pitkittäinen toiminta siltaa pitkin, voi hyödyntää täysimääräisesti nostamalla materiaali maasta laitteiden estää sillan alapuolella olevan tilan. Se on yleisimmin käytetty laji keikauta koneet.

Kantaja:

Yhdellä puomin nosturin on tärkeä työkalu ja laitteet ymmärtää,- ja automaatiovälineet postia tuotantoprosessin nykyaikaisen teollisuustuotannon ja kuljetus. Niin palkki silta nosturi sisä- ja teollisuuden ja kaivosyrityksiltä, Silitysrauta ja terästeollisuuden, rautatiekuljetus, portti ja terminaali sekä logistiikka ja muut yksiköt ja paikkoja on käytetty laajalti.

Span voi perustua koskevia standardista suunnittelu, käytännön tasolla A3, 25 astetta C-40 ympäristön käyttölämpötila. Kieltää syttyviä, räjähtäviä syövyttävä ympäristö.


Tutkimus