Torninosturin

Tuotetiedot

Torninosturin peräisin Länsi-Euroopassa. Pyörivä nosturin puomi asennettu yläosassa torni torni. Laaja työtila vihkimisiin asunto rakennusmateriaalit vertikaalinen ja horisontaalinen kuljetus ja asennus rakennusosien. Valmistettu kolme osat, metallirakenne, toimintamekanismin ja sähköjärjestelmä. Metallinen kokoonpano koostuu tower kehon, liikkuva varsi ja pohjan. Työskentely mekanismi nosto, luffing, Self erecting ja kävely neljään osaan. Sähköjärjestelmä muodostuu moottori, ohjain, power jakelu kabinetit, yhteysviivat, signaalit ja valot.

Puomin tower crane lomakkeen osa horisontaalinen tyyppi ja paina tyyppi. Puomin torninosturin on horisontaalinen, vaunun pitkin vaaka dynaaminen vaihteluväli toiminta arm pagoda tyyppi ulottumaa luffing liike. Dynaaminen varsi on pitkä, mutta enemmän painoarvoa arm. Puomi paine sauva luffing mekanismi ja toimilaite käsivarsi pitching amplitudi, amplitudi liike kuin horisontaalinen sileä, mutta suhteellisen pieni paino veto.

Torninosturin nosto paino vaihtelee valikoiman laajuus. Tuotteen paino ja kuormituksen vääntömomentti amplitudi on tärkein teknisten parametrien nosturi. Pyörivä mekanismi ja pyörivä tukeminen torni nosturin nosto korkeus ja hitausmassa puolestaan ja kävelymatkan päässä. Sen vuoksi on hyvin nopeudella, keikauta erityismenettelyn valolle latautuvat nopeasti, raskas ja hidas, asennus paikka kiukuttelu. Yleinen vastus nopeus, mutta usein käyttö eddy nykyisen jarrut, taajuusmodulaatio, muuttuva pole käytön ohella ohjata silicon ja mekaaniset ja sähköiset yhdistelmä nopeudensäätö.


Tutkimus