HC tyyppi sähkö ketjunostin vaunun

HC tyyppi sähkö ketjunostin vaunun
Tuotetiedot

HC tyyppi sähkö ketjunostin vaunun

Perustiedot.

Malli NO.:HCSovellus: Kahden puomin nosturi, kuormausnosturi, siltanosturi, torni nosturin, yhden Grinder nosturi Nosto foorumi, pieni nosturi
Power Source: sähköRintareppu tyyppi: ketju
Nosta nopeus: 8 (0,8) M/MinNosto korkeus: 48 m enintään
Ketjuun kuuluu: 1Sertifiointi: ISO9001: 2000
Kunto: uusiVäri: Valitse
Paketti: puurasianErittely: 16t sähkö ketjunostin
Tavaramerkki: TengtongAlkuperä: Henan, Kiina
Paikka alkuperä: Henan, KiinaSuurin nosto paino: 16t
Ketju: teräs vaijeriBusiness tyyppi: Hoist valmistajan; Hoist Factory
teho lähde: 3 vaihe, 380v, 50hz
Tuotannon kapasiteetti: 2000PCS / kuukausi

Tuotteen kuvaus

Ominaisuudet:

1. kuori
Valmistettu valettu alumiiniseoskotelo vaalea mutta kovasti.
2. moottori
Vahvistaa puolella magneettinen sarja Jep jarrutus moottori.
3. vaihde
Carburizing vaimentaa hoito seosterästä tehnyt. Näin siirto hiljainen ja korkea hyötysuhde on taattu.
4. käänteinen vaihejärjestyksen suojaa laitetta
Ohjaa piiri töihin johdotus virhe virtalähde.
5. puolella magneettinen jarrulaitetta
Mahdollistaa instant jarru, kun sähkö katkeaa.
6. ketjun laukku
Kevyt, tyylikäs ja kestävä.
7. ketju
FEC G80 ketju
8. Hook
Hot taonta täydellinen voimaa, joka on vaikea katkaista.

Yrityksen profiili

Henan Xinqi Machinery Industry Co, Ltd On ammattimainen valmistaja nostolaitteiden suuri osakeyhtiö

Sen päätuotteita ovat yhden- ja kahden kauko cranes.bridge Nosturit, telinenosturit, metallurgisen Nosturiträjähdykseltä Nosturit, laivanrakennus telinenosturit, sillan asennus koneet ja yhtiö. Yhtiön täydellinen pätevyys valmistus, asennus ja huolto ja täyttää vaatimukset eri toimialoilla.

Yritys sijaitsee suurin teollisuuden taajaman alueella maa - Henan Changyuan nosto laitteet alueella. Yhtiön rekisteröity pääoma on RMB 120 miljoonaa yuania ja yritys on kiinteän omaisuuden RMB 80 miljoonaa Yuan.The ensimmäisen vaiheen hanke kattaa alueen 226,360 neliömetriä, mukaan lukien 11,760 neliömetriä toimistorakennuksia, 58, 076 neliömetriä työpajoja ja 66,166 neliömetriä ulos-ovi toiminnan aloilla. Yhtiö on täydellisempi laitteiden tuotannon ja testauksen ja on kehittynyt teollisuuden teräksen esikäsittely, digitaalinen, auto juotos ja koneen käsittely teknologia-aloilla.

Kiitos yli 20 vuoden kokemuksella nosto-yhtiöllä on monipuolinen tuotantoa ja kaupan kokemus. Perustamisestaan yhtiö on kiinni sen Tenetin ihmislähtöistä, tieteellistä, teknologista innovaatiota ja hyvää palvelua. yritys tarvitsee tämän tuotteen olevan laadukas ja tehokas. Yrityskulttuuri ydin on ihmisten kunnioittaminen, ammatillinen ja tieteellinen ja realistinen, tehokas ja erinomainen.

Työntekijöiden kokonaismäärä on 1200, mukaan lukien yli 60 väli- ja vanhempi tekninen henkilöstö. Laitoksen ympäristössä on kaunis ja kasvi on täydellinen mukavuudet, kuten työntekijöiden asuntolat, asiantuntija rakennus ja monitoiminen ruokala. Perustuu ihmisten johtamiseen, yhtiö on käyttänyt monia kykyjä ja antaa täysipainoisesti kykyjään, jolloin tuotteiden laadun, työntekijöiden kykyä ja tutkimus-ja parantaminen. Kaikki nämä auttavat yritys rakentaa itse erinomainen nosto laitteiden valmistaja maassa.

Kehityksen käsitteen uskoivat kaikkien jäsenten yritys on laatu materiaali + täydellinen laitteet + kehittynyt tekniikka = laatutuote + hyvä asiakaspalvelu = elämän yrityksen. Yhtiö on kulunut kolme sertifiointi. Sen jälkeen myyntiin palvelukeskuksia Pääkaupungit valtakunnallinen yritys takaa, että teknikot voivat tarjota paikan päällä palvelun palvelupyyntö vastaanotetaan 24 tunnin kuluessa. Tämä on yleisesti arvioitu asiakkaat ja lupaus pitää yrityksen, integroitu yksityisyritysten ja nopeasti kasvava tieteen ja teknologian yritys.

Kaikki kunnioitukseni ystävät kaikilta elämänaloilta ja uusien ja vanhojen asiakkaiden, jotka tukevat ja hoitaa yritystoiminnan kehittämiseen.

Vilpittömästi tervetulleeksi kaukonäköinen henkilöstön yhteistyöhön kanssamme yhteistä etua!Tutkimus